Veelgestelde vragen

 1. Welke vormen van behandeling zijn er?
  U kunt kiezen uit een complete voetbehandeling of een deelbehandeling, zoals het verwijderen van eelt of een likdoorn of het laten behandelen van een schimmel (kalk) nagel. 
   
 2. Wat kan ik van een pedicurebehandeling verwachten?
  Van een behandeling kunt u verwachten dat er goed naar uw voeten wordt gekeken en dat ze met zorg worden behandeld. Als u advies nodig heeft over uw voeten, wordt dat met alle deskundigheid gegeven.
   
 3. Is huisbezoek mogelijk?
  Huisbezoek is helaas niet meer mogelijk. Op dit moment is mijn cliëntenbestand zo groot dat ik voor ambulant pedicuren een klantenstop heb ingevoerd.
   
 4. Hoelang duren de behandelingen en hoeveel zijn er nodig?
  Een complete voetbehandeling duurt 45 minuten. Deelbehandelingen duren meestal een half uur. In overleg met de klant wordt gekeken hoe vaak u een behandeling nodig heeft.
   
 5. Wat maakt de behandelingen van Ria zo bijzonder
  Ik geef uw voeten alle aandacht, maar bied ook een luisterend oor. Ik luister naar uw klachten omtrent uw voeten en probeer daar zoveel mogelijk aan te doen.
   
 6. Kan ik op korte termijn terecht?
  U kunt op korte termijn terecht, zolang mijn agenda nog niet vol is.
   
 7. Wat is een kalknagel en wat kan ik er tegen doen?
  Kalknagels hebben eigenlijk niets met kalk te maken. Het is een schimmelinfectie die de nagels aantast, waardoor ze er kalkachtig uit gaan zien. Kalknagels kunt u zelf behandelen met crèmes en vloeistoffen die bij de drogist te koop zijn. Strooi ook schimmeldodend poeder in uw schoenen en sokken, zodat schimmels geen kans krijgen. Vraag uw pedicure om goed advies omtrent een schimmel (kalk) nagel.
   
 8. Wat moet ik doen met blaren?
  Een blaar is de reactie van de huid om het onderliggende weefsel te beschermen. Tussen de opperhuid en de lederhuid hoopt zich vocht op, waardoor u een blaas ziet. Het advies voor blaren is: probeer deze heel te houden. Meestal lukt dat niet, omdat de blaar vaak op de voetzool zit. Prikt u een blaar door, doe dit dan met een steriele naald. Maak de naald schoon met alcohol of hou de naald in een vlam (pas op dat u geen roet in de blaar krijgt). Dep de blaar met een ontsmettend middel schoon en dek hem daarna goed af. Zo kunnen er geen bacteriën bij komen. Vraag uw pedicure om advies of maak een afspraak om de blaar te laten behandelen.
   
 9. Ik heb een pit (likdoorn) onder mijn voet. Wat nu? 
  Een likdoorn is een verharde, naar binnen gegroeide, eeltkern in de vorm van een puntzakje. De behandeling van een likdoorn hangt af van de oorzaak. Vraag uw pedicure om advies of laat de likdoorn door uw pedicure behandelen. 
   

Actueel

Herfst


Het is alweer herfst. Tijd om je voeten weer winterklaar te maken. Maar ook tijd om je voeten weer zomerklaar te maken.

In deze periode kun je juist beginnen met het aanpakken van schimmelnagels. Je voeten zitten toch opgesloten in dichte schoenen.

Wil je meer weten of een afspraak maken? 
Stuur een berichtje.Direct contact

Vul uw gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

maar u kunt mij natuurlijk ook bellen:
Tel: 06 - 46 89 95 52