"Het voelt vertrouwd, open en eerlijk bij Ria. Ik kan heerlijk mezelf zijn"

Over Ria Bosgraaf

Mijn naam is Ria Bosgraaf. Sinds 2005 ben ik actief als pedicure. Het is mijn passie om mensen met voetproblemen te helpen. Voeten zijn heel belangrijk. Het is het lichaamsdeel waar wij continu op staan en dat gebruikt wordt om ons voort te bewegen. Toch worden ze bijna niet verzorgd. Aandacht en geld besteden aan hand- en gezichtsverzorging vinden we heel normaal, maar voeten worden vaak vergeten.

Door mijn ervaring met voetverzorging kunt u rekenen op de best mogelijke persoonlijke zorg voor uw voeten. Uw voeten voelen niet alleen lekkerder aan, ze zien er ook beter uit. Ik laat u letterlijk steviger in uw schoenen staan. Ik heb de opleiding voor Medisch pedicure gevolgd en deze in februari 2018 afgerond. 

Om de behandelingen voor de Overige Risicovoeten uit te kunnen voeren ben ik geregistreerd in het AGB-register (hét identificerende register in de zorg) en ProCERT (het Kwaliteitsregister voor de Pedicure). Tevens heb ik contracten met diverse Podotherapeuten.
 
Mijn sleutelwoorden zijn: persoonlijke benadering en kwaliteit.
 

 
Aangesloten bij:

 

Actueel

Back to school Voetreflex Plus


Half september begin ik met het verdiepingsjaar van de opleiding Voetreflex Plus. Het basisjaar heb ik afgerond en ga mij nu verder specialiseren. In het verdiepingsjaar komen de energetische massages aan bod. Maar ook ziekteoorzaken en voedingsleer.

Een greep uit de energetische massages zijn:
     Balans in je leven, omgaan met emoties
     De kracht van de aandacht
     Chakra leer en chakra massage
     De werking van de aura en aura massage
     Metamorfose massage
     Polariteitsmassage 

Ook voor dit verdiepingsjaar heb ik personen nodig om op te oefenen. Lijkt het je leuk om een massage te ondergaan of heb je specifieke klachten? Neem contact met mij op en laten we kijken of ik jou verder kan helpen. 

Note: Voor het oefenen vraag ik wel een bijdrage. 
 Direct contact

Vul uw gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

maar u kunt mij natuurlijk ook bellen:
Tel: 06 - 46 89 95 52