"Het voelt vertrouwd, open en eerlijk bij Ria. Ik kan heerlijk mezelf zijn"

Over Ria Bosgraaf

Mijn naam is Ria Bosgraaf. Sinds 2005 ben ik actief als pedicure. Het is mijn passie om mensen met voetproblemen te helpen. Voeten zijn heel belangrijk. Het is het lichaamsdeel waar wij continu op staan en dat gebruikt wordt om ons voort te bewegen. Toch worden ze bijna niet verzorgd. Aandacht en geld besteden aan hand- en gezichtsverzorging vinden we heel normaal, maar voeten worden vaak vergeten.

Door mijn ervaring met voetverzorging kunt u rekenen op de best mogelijke persoonlijke zorg voor uw voeten. Uw voeten voelen niet alleen lekkerder aan, ze zien er ook beter uit. Ik laat u letterlijk steviger in uw schoenen staan. Ik heb de opleiding voor Medisch pedicure gevolgd en deze in februari 2018 afgerond. 

Om de behandelingen voor de Overige Risicovoeten uit te kunnen voeren ben ik geregistreerd in het AGB-register (hét identificerende register in de zorg) en ProCERT (het Kwaliteitsregister voor de Pedicure). Tevens heb ik contracten met diverse Podotherapeuten.
 
Mijn sleutelwoorden zijn: persoonlijke benadering en kwaliteit.
 

 
Aangesloten bij:

 

Actueel

Herfst


Het is alweer herfst. Tijd om je voeten weer winterklaar te maken. Maar ook tijd om je voeten weer zomerklaar te maken.

In deze periode kun je juist beginnen met het aanpakken van schimmelnagels. Je voeten zitten toch opgesloten in dichte schoenen.

Wil je meer weten of een afspraak maken? 
Stuur een berichtje.Direct contact

Vul uw gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

maar u kunt mij natuurlijk ook bellen:
Tel: 06 - 46 89 95 52