Voetreflex Plus

Voetreflex Plus

Nieuw bij Pedicure-Plan is een voetreflex behandeling.

Ik zit in mijn tweede jaar voor Voetreflex therapeut bij Total Health in Wijhe en mijn eerste jaar heb ik succesvol afgerond. Elke les leren wij een nieuwe massage.

Wat houdt VoetreflexPlus in?

VoetreflexPlus is een combinatie van de Westerse en de Chinese voetreflexmassage.
De combinatie van beide systemen biedt ongekend veel mogelijkheden en versterkt en versnelt de effecten van een behandeling. Daarnaast leer je oor-, been- en handreflexzonemassage en word je opgeleid in de wonderen van de energetische voetreflexmassages. 

Westerse voetreflex massage
In het westen wordt voetreflex massage sinds 150 jaar toegepast. Men behandelt in het westen enkel de voeten met een speciale duimtechniek. Het voordeel is dat men de zones zeer nauwkeurig kan behandelen. Het nadeel is dat de grote belasting die op het duimgewricht wordt gelegd, een overbelasting van het gewricht kan veroorzaken.

Chinese voetreflex massage
De chinezen werken met totaal andere massage technieken: ze gebruiken glijdende technieken, waarbij ze hun lichaamsbeweging gebruiken om druk uit te oefenen. Hun handen zijn hierbij volkomen ontspannen, er is geen overbelasting van welk gewricht dan ook. Bovendien  masseren ze meer dan alleen de reflexzones op de voeten, ze masseren ook de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op voeten, onderbenen en knieën.Wilt u meer weten? Neem contact met mij op via het contactformulier.

Actueel

Maak je voeten klaar voor de winter


Maak je voeten klaar voor de winter!

Ook in de winter is het belangrijk dat je je voeten blijft verzorgen. Het dragen van dichte schoenen kan leiden tot voetproblemen. Je voeten zitten hele dagen verstopt in een paar dikke sokken en in warme laarzen. Voeten gaan zweten en broeien in de sokken; een broedplaats voor bacteriën. Je hebt op deze manier meer kans op voetschimmel of eczeem.

Het dragen van (onjuiste) schoenen kan leiden tot eeltvorming of andere voetproblemen. Daarom adviseren we juist om je voeten tijdens de wintermaanden niet te vergeten. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Vul het contactformulier in en ik neem contact met u op.

 Direct contact

Vul uw gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

maar u kunt mij natuurlijk ook bellen:
Tel: 06 - 46 89 95 52