"Als mijn pedicure is geweest, loop ik weer op wolkjes. Ze helpt mij altijd van de pijn af. Ze weet waar ze mee bezig is en geeft goed advies"

Voor wie?

Uw hele gewicht komt hoofdzakelijk op uw voeten neer. Zere voeten kunnen op hun beurt door een ongebruikelijke houding weer rug- of nekklachten veroorzaken. Preventieve voetzorg is dus voor niemand een overbodige luxe.
 
Man of vrouw, jong of oud, wandelaar of  hardloper: goede voetverzorging en schoenadvies is voor iedereen zinvol.
 
Ook bij specifieke voetklachten, zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen, kan ik u uitstekend helpen.  
Bent u diabeet of reuma-patiënt, dan kunt u ook bij mij terecht. Ik ben medisch pedicure en ik heb contracten met diverse podotherapeuten.

Actueel

Maak je voeten klaar voor de winter


Maak je voeten klaar voor de winter!

Ook in de winter is het belangrijk dat je je voeten blijft verzorgen. Het dragen van dichte schoenen kan leiden tot voetproblemen. Je voeten zitten hele dagen verstopt in een paar dikke sokken en in warme laarzen. Voeten gaan zweten en broeien in de sokken; een broedplaats voor bacteriën. Je hebt op deze manier meer kans op voetschimmel of eczeem.

Het dragen van (onjuiste) schoenen kan leiden tot eeltvorming of andere voetproblemen. Daarom adviseren we juist om je voeten tijdens de wintermaanden niet te vergeten. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Vul het contactformulier in en ik neem contact met u op.

 Direct contact

Vul uw gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

maar u kunt mij natuurlijk ook bellen:
Tel: 06 - 46 89 95 52